Hem   Om företaget   Press   Kontakt   Hitta hit  
         
VÅRA UTBILDNINGAR  /  KONSULTVERKSAMHET  /  ADR  /  PRODUKTER  /  AKTUELLT          

  Yh-elevernas praktiska utbildning är igångDen praktiska utbildningen för Yh-eleverna startade den 5/10. Det har inte varit helt lätt att hitta ett bra ställe för att genomföra den praktiska utbildningen underjord, men efter många turer blev det klart att vi kunde vara i Gåsgruvan strax utanför Filipstad. Gruppen med elever har delats in i mindre grupper, två grupper om 5 personer vardera har ovanjordspraktik i Falun, en grupp om 5 personer har påbörjat underjordspraktik i Gåsgruvan och den sista gruppen om 5 personer tillbringar sin första praktikvecka hos Veidekke i Kista innan även de fortsätter den praktiska utbildningen i Gåsgruvan. Eleverna kommer under den praktiska utbildningen få lika stora delar underjordspraktik som ovanjordspraktik.

Vår underjordsinstruktör Inge Samuelsson skickade några bilder från underjordspraktiken. Denna första vecka har mest handlat om etablering och skrotning m m, men under vecka 42 börjar man även borra och spränga tunnel. Fler bilder nedan!
  Nedan fler bilder från Inge och några av eleverna. Både från underjordspraktiken i Gåsgruvan under vecka 42 och från starten av ovanjordspraktiken i Falun.


Några bilder från ovanjordspraktiken vid Lugnets skidbackar i Falun där våra elever får vara med och spränga för de nya ungdomsbackarna som ska byggas där. Ett viktigt jobb i skarpt läge! Instruktörer är Tommy Johansson (bergborrning) och Kenneth Runsö (sprängning).


  Tillbaka till aktuellt  Ι Till toppen