Hem   Om företaget   Press   Kontakt   Hitta hit  
         
VÅRA UTBILDNINGAR  /  KONSULTVERKSAMHET  /  PRODUKTER  /  AKTUELLT         
 
 

VÅRA UTBILDNINGAR

Berg- och sprängteknisk utbildning

Byggande i berg kräver inte bara mycket specifika tekniska kunskaper för att kunna utföra ett teknisk och ekonomiskt riktigt arbete, utan också stora kunskaper om de risker som är förknippade med bergarbete så att man kan förebygga och förhindra olyckor på arbetsplatsen samt undvika negativ påverkan på omgivningen såväl riskmässigt som miljömässigt.

Bergutbildarna har med 20 års erfarenhet utarbetat ett kursutbud för bergbranschen, som täcker såväl sprängning som bergborrning, miljö och andra viktiga kompetensområden som är av avgörande betydelse för branschen.

Vår kurskatalog

Mer detaljerad information om våra utbildningar, priser och timplaner hittar du i vår kurskatalog. Klicka på bilden bredvid eller länken nedan. Kontakta oss om du vill ha den hemskickad i tryckt form.
 
Kursprogram 2018
Praktikintyg

Ifyllt och underskrivet praktikintyg skickas till oss innan kurs, eller tas med till kursen. Praktikintyget ligger till grund utfärdande av sprängkort och din behörighet inom olika typer av sprängning.

Praktikintyg sprängkort A

Praktikintyg sprängkort B
Praktikintyg borrkort

(Kurskatalogen och intygen är sparade som en PDF, du behöver Acrobat Reader för att kunna öppna PDF-filer, det är ett gratisprogram som du kan ladda ner här)

 
   

 
Kurskatalogen 2017 

Välkommen med din anmälan
När du tittat igenom katalogen, kan du enkelt anmäla dig via formuläret här på hemsidan genom att klicka på länken nedan (eller ring oss på 08-540 600 60)

Anmäl dig här!

 
 
 
Kursinformation
Detaljerad information och praktiska upplysningar.

Läs mer