BERGUTBILDARNA / BERGCON AB

Besöksadress: Kortagatan 7, Solna
Fakturaadress: Vädursgatan 5, 412 50, Göteborg

Telefon: 08 540 600 60
Epost: berg@bergutbildarna.se

KONTAKTA OSS

7 + 7 =

VÅRA MEDARBETARE

Anders Arvidsson

Anders Arvidsson

Vice VD

Anders  bergskoleingenjör med 30 års erfarenhet av branschen och har arbetat såväl praktiskt med sprängning och bergborrning som med utbildning, försäljning och rådgivning.

anders@bergutbildarna.se

Martin Parvisto

Martin Parvisto

Bergsingenjör / Utbildare

Martin arbetar med utbildning, sprängteknisk rådgivning och projektnära konsultation. Martin kommer från Bergskolan och har erfarenhet från ett antal bergentreprenörer.

martin@bergcon.se

Mari Franzén

Mari Franzén

Administration och kursservice

Mari är vår kursadministratör och den som håller i allt vad gäller deltagarkontakter, kursservice, utfärdande av intyg, borr- och sprängkort samt övrig administration.

berg@bergutbildarna.se
mari@bergcon.se

Jasmine Diring

Jasmine Diring

Kommunikatör

Jasmine är vår kommunikatör och har en kandidatexamen i informationsdesign. Hon arbetar med att uppdatera, formge och digitalisera vårt kursmaterial. Jasmine arbetar även med kursservice.

jasmine@bergcon.se

Inge Samuelsson

Inge Samuelsson

Byggledare / utbildare

Inge är bergskoleingenjör med 40 års erfarenhet från tunnelentreprenader och kommer att arbeta med byggledning och utbildning.
Michael Hermansson

Michael Hermansson

Konsult / utbildare

Michael är grundare av företaget och har 30 års erfarenhet i branschen såväl med utbildning, berg- och sprängteknisk rådgivning, konsultverksamhet och som säkerhetsrådgivare. Michael hoppar in som utbildare vid behov och håller alltid i våra ADR kurser.
Bernt Wernby

Bernt Wernby

Utbildare

Bernt är välkänd i branschen som den som kan mest om elektroniska sprängkapslar i landet. Bernt medverkar i våra sprängtekniska påbyggnadskurser.
Frida Hermansson

Frida Hermansson

AD / Fotograf

Frida är grafisk formgivare, AD och fotograf som anvarar för företagets marknadskommunikation och är den som sköter hemsidan, kursbroschyrer  m m. Frida ansvarar även för årets stora evenemang Bergsprängardagarna.

frida@bergutbildarna.se